Erikssons Kött & Charkbod

 God mat för alla tillfällen

Styckmästarens son

Redan som liten befann jag mig i stycklokaler där min far arbetade som styckmästare. Hela min uppväxt har präglats av kött och chark av högsta kvalitet.

Jag bestämde mig för att även jag skulle arbeta med mat när jag blir stor. Och så blev det, gymnasiet Stockholms Hotell & Restaurangskola blev steget in som yrkesverksam inom livsmedel. Här lärde jag mig allt om näringslära och olika tekniker för att tillaga maten. Efter en kortare session på en av Stockholms finare krogar kände jag att köttbranschen var platsen även för mig. Jag började arbeta som styckare på ett företag på Slakthusområdet söder om Stockholm. Här förädlade jag mina kunskaper inom kött och djurens anatomi, vilka djur som har störst potential att bli riktigt mört och smakrikt.

Efter 4 år som styckare bestämde jag mig för att satsa på en ny karriär inom försäljning. Jag har arbetat med försäljning inom en rad branscher så som juridik, logistik & språk. Dessa 10 år som säljare har gett mig en affärsdriven kunskap och tillsammans med min bakgrund i köttbranschen känns det nu helt rätt att starta och driva butiken Erikssons Kött & Charkbod där jag även får möjligheten att arbeta med min far Styckmästaren igen.

Välkommen in till oss

Tomas med personal